Първоначално публикувано от митака-пловдив
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Игра на оборотите
Collapse
X
-
От тия минусовите клемички едва ли играят оборотите обаче, защото на моята мисля, че веднъж бях пропуснал да ги сложа и не съм имал подобни дефекти ??? Нещо се е объркал колегата май...Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Колеги, датчика за който говоря се намира на мотора, а не на термостата. Просто изпозлвах термостата като отправна точка. По-късно днес ще снимам и ще ви покажа какво имам впредвид.Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '95 - отиде си ...
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 8V S.S. Silverstone '94 - Вече при друг ценител на модела
Alfa Romeo 159 1.9 Ti 1.9 JTDm 16V '09
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеРеално погледнато може да е от доста неща. Ако филтъра е зле, колата няма да върви след 4000 оборота, да кажем.
Иначе моторът за празния ход е хубаво да се почисти внимателно, че е скъпичък, но е вероятно да е от него, ако е доооста затлачен. Също се препоръчва заедно с него да се почисти и дроселовата клапа добре.
Comment
-
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '95 - отиде си ...
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 8V S.S. Silverstone '94 - Вече при друг ценител на модела
Alfa Romeo 159 1.9 Ti 1.9 JTDm 16V '09
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеМоже ли някой колега да каже този датчик за какво беше ? Май за температура вода или масло ???
водЪтЪ
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеводЪтЪ0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеДа ма тая на таблото не на компа
E,аз за това натъртих.Колегата нещо се заблуждава,за компютЪрЪТ е този на термостата.Само лампата незнам от кои взима информация.
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеE,аз за това натъртих.Колегата нещо се заблуждава,за компютЪрЪТ е този на термостата.Само лампата незнам от кои взима информация.
Първоначално публикувано от troopa13 Покажи съобщениеКолеги, както обещах ето снимката с въпросния датчик. Дано съм полезен.Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 01:13.155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите
Comment
-
Първоначално публикувано от nikkysix Покажи съобщениепростете ако греша но това не е ли датчика показващ налягане на маслото155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от troopa13 Покажи съобщениеКолега, моята машина е 1.8 ТС 8V и от време на време (като мина по някой по-хубав път осеян с кратери) започваше да мени оборотите като е на празен ход. Оказа се че една букса, която се намира отляво на термостата (като застанеш пред колата), която не прави добър контакт (извинявам се, но нямам представа за какво е този датчик) След като я наместих оборотите се заковаха.
Припомнихме си кой датчик къде седи и какво отчита.Сега остава да разберем,защо от този на водата,се менят оборотите.
Comment
Comment